Ebru Şallı Oğlu Pars'ın Doğum Gününü Kutladı! Her Zaman Gülüyorsun Biliyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Ebru Şallı, kısa süre önce kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Ebru Şallı, kısa süre önce kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemdeki yerini koruyan ve zaman zaman yaptığı bu paylaşımlar yüzünden tepki de çeken ünlü manken Ebru Şallı, kısa süre önce kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.

 

 

Her zaman gülüyorsun biliyorum! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ponçiğim benim seni çok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun , iyi ki seni doğurdum..Bana yaşattığın her an için sana minnettarım. Her zaman şükrediyorum senin annen olduğum icin ..9 yıl ben bi melekle yaşadım. Gerçek bir meleğin nefes aldığını gördüm ben ..Annişin seni çok seviyor meleğim doğum günün kutlu olsun Seni tarifsiz özlüyorum..Buluşacağız Ponçiğim benim , kavuşacağız  Hep güler yüzlü Parsım benim yine gülmeye devam ediyorsun biliyorum." ifadelerini kullanan Şallı'ya takipçileri sosyal medyada yoğun destek verdi. 

 

 

Ünlülerden destek mesajları! 

 

Ebru Şallı'nın yaptığı duygusal paylaşıma aralarında Seren Serengil, Nilgün Belgün, Demet Şener Küpeli, Semiha Yankı gibi ünlerin de bulunduğu sanat camiasından yoğun destek mesajları geldi. Serengil Şallı'nın yaptığı paylaşımda "Melekti o belki o yüzden yeri burası değildi" ifadelerini kullanırken, Yankı ise "Sabır" şeklinde yorum bıraktı. 

 

 

İşte Ebru Şallı'nın kaybettiği Pars ile ilgili yaptığı o paylaşımdan kareler;