Furkan Palalı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Furkan Palalı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Furkan Palalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Furkan Palalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Furkan Palalı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Furkan Palalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Furkan Palalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Furkan Palalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

furkan palali kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Furkan Palalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Furkan Palalı kimdir? Furkan Palalı Konya doğumludur. 35 yaşındaki oyuncunun 1,90 boyunda 81 kilo ağırlığındadır. Oyunculuğun yanı sıra basketbol geçmişi de bulunan Palalı aynı zamanda mankenlik yapmıştır. 2011 Best Model of Turkey ve 2011 Best Model of the World yarışmalarında birinci olarak uluslararası çapta ün kazanmıştır. Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitimini Konya Özel Diltaş Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olarak bitirmiştir. Okuduğu dönem içerisinde Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Kombassan Konyaspor’un altyapısında basketbol kariyerine başlamıştır. 7 yıl basketbol oynamıştır. Daha sonrasında ise 2000 yılında Tofaş kulübün Konya şubesine transfer olmuştur. Burada oynadığı 2 yıl başarılı kariyerinden sonra üniversite hayatına devam etmek istediği için basketbolu bırakmıştır.

 

2003 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okuyarak eğitimini tamamlamıştır. Ardından yüksek lisans için İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir. Ankara’da yaşadığı dönemde 6 aylık yaratıcı drama eğitimi almıştır. Aynı zamanda Tuncay Özinel’den tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter’den de karakter oyunculuğu eğitimi almıştır. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine okul döneminde Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başlamıştır. 2009 yılından beri mankenlik hayatına devam etmektedir. 2010 yılında Selin Boronkay – S Management ajansı ile çalışmaya başlamıştır. Birçok ulusal ve uluslararası defilede yer almıştır. 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmada birinci olmuştur. Ardından Best Model of the World yarışmalarında da birinci seçilmesiyle adını duyurmuştur. Aynı yıl Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda “Uyan Uyan Gazi Kemal” adlı tiyatro oyununda yer almıştır. 2011 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı “Hayat Devam Ediyor” dizisinde oynamıştır. 2012 yılında “Son Yaz Balkanlar 1912” dizisinde rol almıştır. 2013 yılında Ekin Türkmen ve Müge Boz ile birlikte “Aşk Emek İster” adlı dizide başrol oynamıştır. 2014 yılında “Kızıl Elma” dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında “Somoncu Baba Aşkın Sırrı” adlı sinema filminde Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli rolünde oynamıştır. Son olarak ise 2018 yılında “Direniş Karatay” adlı sinema filminde “Mevlana” karakterine hayat vermiştir.