Algı Eke Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Algı Eke kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Algı Eke ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Algı Eke kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Algı Eke kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Algı Eke ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Algı Eke ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Algı Eke kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

algi eke kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Algı Eke kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Algı Eke kimdir? Algı Eke, 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir ve Gürcü asıllıdır. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan önce İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı, sonra üniversite eğitimi için Berlin’e gitmiş ve burada tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji okumuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Baba Ocağı dizisi ile yaşayan Algı Eke; Hayat Sevince Güzel, Ayrılsak da Beraberiz, Galip Derviş, Annem Uyurken, Keşanlı Ali Destanı, Dürüye'nin Güğümleri, Guruldayan Kalpler, Kedi Özledi, Mazi Yarası gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hizmetçiler adlı dizide Atiye karakterine hayat veren Algı Eke, 1.67 metre boyunda, 51 kilo ve Başak burcudur.



Etiketler: