Fatih Yeresaçan Kimdir? Nerelidir? Neden Gündemde? Kaç Yaşındadır?

Fatih Yeresaçan kimdir? Tiktok'ta yaptığı paylaşımlarla gündemde olan sosyal medya fenomeni Fatih Yeresaçan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fatih Yeresaçan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden gündemde? Cevaplar haberimizde..

 

Fatih Yeresaçan kimdir? Tiktok'ta yaptığı paylaşımlarla gündemde olan sosyal medya fenomeni Fatih Yeresaçan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fatih Yeresaçan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden gündemde? Cevaplar haberimizde..

 

fatih yeresacan kimdir nerelidir kac yasindadir neden gundemde

 

Fatih Yeresaçan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Neden gündemde?

 

Fatih Yeresaçan kimdir? TikTok'ta gündeme dair yayınladığı yorum videolarında muhalefete ve depremzedelere söylediği sözlerle gündemde olan sosyal medya fenomeni Fatih Yeresaçan'in yaşı ile ilgili bir bilgi yer almamaktadır. TikTok'ta fthdadas ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Fatih Yeresaçan'ın bu mecrasa 33.4K takipçisi bulunmaktadır. Yaşamını Bulgaristan'da sürdürdüğü düşünülmektedir. Yayınladığı videolarla ilgili Twitter'da şu açıklamaları yapmıştır: 

 

"Keşke insanlar benim o videoyu nasıl bir amaçla yaptığımı bilseydi, başlık ve kapak koymadım, tek hatam buydu ve kötü niyetli birinin eline geçti. Depremde devleti yalan beyanat verip kotülüyenlere karşı bir video idi, keşke daha detaylı yapsaydım. Kızmak da haklısınız. Allah kötü sözün açığa vurulmasını sevmez; ancak haksızlığa uğrayan başka. Allah her şeyi işitmekte ve bilmektedir. Tik tok da çektiğim kapalı ifade ile Deprem bölgesinde devlete saldırı amaçlı beyanat veren, gerçek olmayan kişilere karşı yaptığım videoyu  @tele1comtr yayın kuruluşu, insanları bana Aktroll mahlası takarak kiskirtmaktadır. Başıma gelecek bir olayda, Sorumluluk bu kuruma aittir. Resmi beyanatimi, kisisel ve özgürlük haklarima saldırı, tehdit ve hakaretler yolu ile ihlal edenlerden, davacı olacağımı bildiriyorum. Kanuna ve adaba mugayir hiç bir eylemde bulunmadım. Kendi sosyal medya kanalimda,şahıs kurum, il ilçe, adı vermeden, deprem bölgesinde yapılan duygusal suistimal girişimlerini protesto ettiğim, videoyu tweeter da yayarak, Ak parti karşıtlarının tarafıma yaptığı tüm hakaretler den kendileri sorumludur. Herkesi videoları izlemeye davet ediyorum.Ben de herkes gibi vatanimda olan her felakete kalbden üzülen bir vatandaşım. Allah devletmize milletimize zevâl vermesin. Tic Toc hesabımdaki videoları kesip kendi tweet katsayısını artırmak için, şahsıma Ak troll diye hitap edip, Cumhur İttifakına zarar vermek istemektedir. Tic Toc Hesabımdaki gercek Deprem zede vatandaşlara hitaben yaptığım videoları yayınlamamaktadırlar, Bana olmadık beddualar eden kişiler. O bedduaların tehlikesi büyük, Kalbimi ve niyetimi bilmeden ediyorsunuz, halkı infiale ve linçe tesvik suçları ile  @tele1comtr @odatv @ATAISIK_ hakkında dava açacağımı beyan ederim.  Kişiye, kuruma veya markaya hakaret etmeksizin, provakatif yorumları eleştiren videomu şahsıma saldırıya dönüştüren bu kişi ve kurumlara tebligat ulaşacaktır."