Fahriye Evcen'den Dikkat Çeken Açıklamalar! 'Kendime Zaman Ayırmayı Seviyorum!'

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Fahriye Evcen ALEM dergisine verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Fahriye Evcen ALEM dergisine verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Fahriye Evcen Özçivit ALEM Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu. Okul, iş hayatı ve karakteri hakkında açıklamalarda bulunan Fahriye Evcen Özçivit, "Kendime vakit ayırmayı seviyorum. Bu bazen yarım saat bile olsa o vakti ayırıyorum kendime." ifadelerini kullandı. Fahriye Evcen Özçivit, ALEM Dergisi'nin kapağı oldu. İş, okul hayatından ve karakterinden bahseden Fahriye Evcen Özçivit, "Hayatın hiçbir alanında ne olursa olsun asla kendinizden taviz verdirtmeyen, ne gibi kesin kurallarınız var? sorusuna, "O kadar keskin kurallarım yok sanırım. Tek bir konuda hassas olduğum şu var, kendime vakit ayırmayı seviyorum. Bu bazen yarım saat bile olsa o vakti ayırıyorum kendime." cevabını verdi.

 

"Hayatı çözmek için uğraşanlardan mısınız? Felsefe gibi görünse de hayata dair soruları sordurtan; aslında sizin okuduğunuz bölüm olan tarih de her alanı kapsayarak çok farklı bakış açıları getiriyor. Tarihten yansıyan bilgiler ışığında, olaylara nasıl bakmayı öğrendiniz?" sorusuna da cevap veren ünlü oyuncu, samimi bir karşılık vererek şu ifadeleri kullandı:

 

"Ben Osmanlı Tarihi mezunuyum ve içinde bulunduğumuz kültürün en derinine indim okuduklarım sayesinde. Ne denli köklü bir tarihimizin olduğuna tanıklık edince ister istemez kök salmış bir his uyanıyor insanın içinde. Bu hakikaten bir sağlamlık hissi veriyor insana hayata karşı."



Etiketler: