Evlilik Hakkında HerÅŸey Setinden Kötü Haber! Gökçe Bahadır Korona Oldu!

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Evlilik Hakkında HerÅŸey'e nazar deÄŸdi. Evlilik Hakkında HerÅŸey dizisinin yıldızlarından Gökçe Bahadır koronavirüse yakalanırken, set ekibi bu yüzden çekimlere ara vermek zorunda kaldı. 

 

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Evlilik Hakkında HerÅŸey'e nazar deÄŸdi. Evlilik Hakkında HerÅŸey dizisinin yıldızlarından Gökçe Bahadır koronavirüse yakalanırken, set ekibi bu yüzden çekimlere ara vermek zorunda kaldı. Son dönemde FOX TV'nin yayınlanan dizileri içinde en çok sevilen dizilerinden biri olma özelliÄŸi taşıyan ve reyting listelerinde sürekli üst sıralarda yer alan Evlilik Hakkında HerÅŸey'e nazar deÄŸdi. Evlilik Hakkında HerÅŸey dizisinin yıldızlarından Gökçe Bahadır koronavirüse yakalanırken, set ekibi bu yüzden çekimlere ara vermek zorunda kaldı.

 

Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı! Evlilik Hakkında Her Åžey'in çekimleri durdu Evlilik Hakkında Her Åžey'in Azra'sı Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı. Fox TV'den dizi setinde Covid-19 vakası nedeniyle çekimlerin durduÄŸu ve Evlilik Hakkında Her Åžey'in gelecek hafta ekrana gelmeyeceÄŸi açıklandı. Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı! Evlilik Hakkında Her Åžey'in çekimleri durdu Netflix'te Kulüp dizisinde ve Fox TV'de Evlilik Hakkında Her Åžey'de baÅŸrol oynayan Gökçe Bahadır, koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

 

evlilik hakkinda hersey setine sok gokce bahadir korona oldu

 

FOX TV AÇIKLAMA YAPTI

 

FOX TV yaptığı açıklamada salı akÅŸamları yayınladığı MF Yapım imzalı 'Evlilik Hakkında Her Åžey' dizisinin önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceÄŸini de duyurdu. FOX yönetimi "Evlilik Hakkında Her Åžey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her salı buluÅŸmak üzere" mesajını yayınladı.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, dizide Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır’ın rutin kontroller sırasında testinin pozitif çıktığı ortaya çıktı. Bahadır son olarak Altın Kelebek Ödül Töreni’ne de katılmıştı.