Kadir Doğulu'nun Eşinizi Aldatıyor Musunuz Sorusuna Verdiği Yanıt Şok Etti!

Yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, bir mekan çıkışı görüntülenirken eşi Neslihan Atagül ile ilgili sorulan "Eşinizi aldatıyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt ile şok etti. 

 

Yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, bir mekan çıkışı görüntülenirken eşi Neslihan Atagül ile ilgili sorulan "Eşinizi aldatıyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt ile şok etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kadir Doğulu, bir mekan çıkışı görüntülenirken eşi Neslihan Atagül ile ilgili sorulan "Eşinizi aldatıyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt ile şok etti. 

 

Karıcım ben seni aldatıyorum!

 

Oyuncu Kadir Doğulu önceki akşam Etiler Da mario isimli mekan çıkışı görüntülendi. Kadir Doğulu mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin “Eşinin Neslihan hanıma ihanet ettiğiniz ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorularına “Evet ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım ihanet ettim. “ diyerek herkesi şaşırttı. Kadir Doğulu daha sonra sözlerine “Bunlar bir iddaa siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etti. Neslihan Atagül’ün yurtdışında aldığı ödüller için “Evet bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi. “ dedi.

 

kadir dogulu dan neslihan atagul icin sok cevap karicim seni aldatiyorum