Evliliğin Yürüyüp Yürümeyeceğini Evlilik Fotoğrafları Ele Veriyor!

Düğün fotoğrafçıları , bir evliliğin yürüyüp yürümeyeceğini herkesten iyi sezinliyorlar. Onlara göre düğün fotoğraflarını çektikleri çiftin evliliğin kalıcı olup olmadığını belli eden 8 işaret var.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Düğün fotoğrafçıları müşterileriyle epey süre birlikte oluyorlar: Çiftin tanışmasından nişanına, sonra da evliliğe kadar. Bu sayede fotoğraflarını çektikleri çiftin evliliklerinin yürüyüp yürümeyeceğini en iyi onlar gözlemliyorlar.

 

İşte 8 profesyonel düğün fotoğrafçısına göre, yeni evlilerin birlikteliklerinin uzun sürmeyeceğini gösteren 8 işaret.

 

1-Gelin veya damat çekilmekte olan düğün fotoğraflarıyla ilgilenmiyorsa: Elbette yeni evlilerin çoğu düğün fotoğraflarını önemsiyorlar. Ama … Gerisini bir fotığrafçı anlatıyor: “Bir gün bir damat adayı benimle anlaşma imzaladı. Düğüne gittiğim, geline takdim edildim. Ne dese beğenirsiniz? ‘Şu lanet fotoğraf makineni bana yöneltme!’ zar-zor birkaç kare çekebildim. Üç ay sonra boşandılar.

 

2-Davetlilerin en az yüzde 20’si düğüne gelmiyorsa: Elbette düğünlere davetlilerin hepsi icabet etmiyor. Ama gelmeyenlerin oranı yüzde 20-25’i buluyorsa edenini başka yerde aramanız gerekir. Dostlarınızın ve aile yakınlarınızın bu evliliğin yürümeyeceğini sezinlemiş olmaları son derece ciddi bir olasılık. Söz yine bir düğün fotoğrafçısının: “Bir düğüne çağrıldım. Genç çift 250 kişiyi davet etmiş, ancak sadece 60’ı gelmişti. Eşimi ve çocuklarımı getirip getiremeyeceğimi sordular. Çünkü organizatöre 250 davetliye göre yemek sipariş etmişlerdi. Hiç değilse ödeyecekleri paranın bir ölçüde boşa gitmemesini istiyorlardı. Birkaç ay sonra boşandıklarını öğrendim.”

 

evliligin yuruyup yurumeyecegini evlilik fotograflari ele veriyor

 

3-Gelin ve damadın kimyaları uyuşmuyorsa: Bir fotoğrafçının gözlemi: “Düğün fotoğrafları çekilirken çiftten biri diğerinden uzak duruyorsa, bilin ki, kimyaları uyuşmuyor. Zaten kısa bir süre boşanıyorlar.”

 

4-Yeni evlilerin düğün gecesinde tartışma patlak verirse: Davetliler ile yeni evlilerin aile yakınları arasında tartışma çıkması kötü bir işaret. İşte bir fotoğrafçının deneyimi: “Ekibimle birlikte düğüne giderken bir telefon geldi. Gelin arıyordu ve evliliğin iptal edildiğini söylüyordu. ‘Anlaşamıyoruz, çok eski dostlarımızla aramızda tartışma çıktı” diyordu.

 

5-Yeni evliler arasında para sorunu çıkarsa: Bir fotoğrafçı anlatıyor: “Bir gün genç bir çift stüdyoma geldi. Düğün gecesi çekilecek fotoğrafların provasını yaptırmak istiyordu. Gelin adayı bir ara tuvalete gidince, damat adayı ‘Bu evlilik beni maddeten yıktı. Masraflar daha şimdiden öngördüğüm bütçenin iki katına çıktı’ diye söylendi. Para tüm evliliklerde önemli bir oynuyor ve çoğu kez bir numaralı boşanma nedeni oluyor. Nitekim stüdyoma gelen genç çift de 150 davetlinin katıldığı harika bir düğünden 6 ay sonra boşandı.”

 

6-Fotoğraf çekilirken gelin ve damat birbirini iğneliyorsa: Fotoğrafçının gözlemi: “Meslek hayatım boyunca bini aşkın düğünü fotoğrafladım. Gelin ve damat gün boyu takışıyorlarsa ve bu gerilim düğüne de taşınıyorsa, bilin ki bu evlilik yürümeyecek. Hatırlıyorum, bir düğünde fotoğraf çekerken, gelin ekibime dönüp ve damadı gösterip ‘Onu öpmekten bıktım’ dedi. Damat ağzını bile açmadı ama evliliğin sonunun hemen o gece başladığını anladım. Nitekim, çok kısa süre sonra ayrıldılar.”

 

7-İlişki sadece fiziki çekiciliğe dayanıyorsa: Fotoğrafçının gözlemi: “Birbirine çok sıcak davranan ve gece boyunca sürekli sarılıp öpüşen ama şimdi çoktan boşanmış olan çiftler gördüm. Özellikle bir çifti çok iyi hatırlıyorum: Çok genç ve çok formda idiler. Son derece fiziki bir ilişkileri vardı, vücut diliyle anlaşıyorlardı. Düğünün sonunda beni bir odaya çağırıp, daha seksi fotoğraflarını çekmemi istediler. Nazikçe geri çevirdim. Bir yıl sonra boşandılar.”

 

8-Çift düğün gecesi, davet boyunca birbirinden uzak duruyorsa: Nikah kıyıldıktan sonra genellikle yeni evliler stresi atmış olmanın rahatlığıyla geceyi davetlilerle paylaşır, çok sık birbirlerine sarılmış olarak piste çıkarlar. Ancak gelin ve damat farklı davetli grubuyla sohbete dalarsa, ikisi de farklı partnerlerle dansa kalkarsa, bilin ki o evlilik yürümeyecek.”