Esra Erol'da Programında Şoke Eden İhanet! 10 Yıllık Evlilik İhanet İle Sarsıldı!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Tezcan Sözmez olayında yaşananlar gündeme damga vurdu. 

 

Esra Erol'da programına katılan Tezcan Sönmez, kocasının kendisini ilkokul arkadaşı Semra ile aldattığını ve bu ilişkiden bir çocuğu olduğunu iddia etti. 10 yıllık evli ve 4 çocuk annesi olan Tezcan Sönmez, kocasının kendisini ilkokul arkadaşı ile aldattığını ve bu ilişkiden bir çocukları olduğunu iddia etti.

 

Sönmez, "Semra isimli ilkokul arkadaşım kocamı elimden aldı. Bir de çocuk yapmışlar. 10 yıllık evliyiz. 4 çocuğumuz var. 9, 6, 4 ve 2 yaşlarındalar. Belki 4-5 yıl önce aldatıldım bilmiyorum. Benim hiç kız arkadaşım olmamıştı. Bir tek bu Semra oldu. O da bana bunu yaptı. Evime gelip gidiyordu. Ağustos ayında öğrendim ben bu ilişkiyi. Annem aradı. 'Tezcan köye gelme. Burada Ömer ile Semra'nın adı çıktı' dedi. Böyle bir şey olamaz dedim. Olamaz dedim ama üstüne bir de çocukları oldu. Semra da evli" ifadelerini kullandı.

 

İddiaların odağındaki eş Ömer Sönmez, telefon ile bağlanarak, "Evet doğru çocuğumuz oldu. Çocuğumuz da 3 Aralık'ta dünyaya geldi. O kadın gitsin rapor alsın. Bu kadını hastaneye götürün" açıklamasını yaptı. Sönmez'in bu sözleri karşısında Tezcan Sönmez, "Ben ne yapayım? 10 yıllık evliliğim bitti. 4 çocuğum var. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi. Esra Erol, çiftin çocuklarının velayetini almak için dava açmasını tavsiye etti. Bu olay, Esra Erol'da programına gelen ihanet iddiaları arasında en şoke edicilerden biri olarak gösteriliyor.