Esra Erol'da Manolya Suvan Canlı Yayına Katıldı Annesiyle Yüzleşti!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Manolya Suvan olayında yeni gelişmeler yaşanırken, Manolya Suvan bulunarak annesiyle stüdyoda yüzleşmeye geldi. 

 

Esra Erol'da programında ağızları açık bırakacak bir iddia ortaya atıldı. Yeşim Suvan, 18 yaşındaki kızının, komşusu Kemalettin tarafından kaçırıldığını iddia etti. Manolya, günler sonra canlı yayına bağlandı. Esra Erol'da programında ağızları açık bırakacak bir iddia ortaya atıldı. Yeşim Suvan, 18 yaşındaki kızının, komşusu Kemalettin tarafından kaçırıldığını iddia etti. Manolya, günler sonra canlı yayına bağlandı. Programa katılan Yeşim, "Kızımı bulmaya geldim. Kızım beni istemiyor.18 yaşındaki kızım Manolya'yı, 55 yaşındaki komşum Kemalettin kaçırdı. Buraya gelince de bana mesajlar attı. Oraya gidersen beni tamamen kaybedersin demiş bana" dedi.

 

"KIZIMI KOMŞUM KAÇIRDI”

 

Yeşim, kızının evden nasıl kaçtığını anlatarak, "Kızım, 26 Aralık'ta evden çıktı. Yanına sadece kimliğini almış. Kemalettin kaçırdı. Biz yıllardır onunla ve ailesi ile komşuyuz. Benim kızım spor lisesinde okuyor. Bu adamın da spor hocası. Ondan ders alıyordu. 14 yaşından beri onun yanına gidiyordu. Kızımla ilişkisi de 14 yaşından beri varmış" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

 

Yeşim, kızı ve Kemalettin'in ilişkisini nasıl öğrendiğini anlatarak, "Ben kızımın bazı hareketlerinden şüphelendim. Spor diye çok geç saatlerde dışarı çıkmaya başladı. Daha sonra ben Manolya'nın odasında beraber fotoğraflarını buldum. Sonra bana kızım da itiraf etti. Evden çıktığı gün de sabah işe gidiyorum diye çıktı. Sonra bütün sitede Manolya ve Kemalettin'in ilişkisini konuşuyormuş. Manolya ve Kemalettin kaçmış o gün. Beni arayıp, 'Ben Kemalettin ile birlikteyim. Beni merak etme' dedi" ifadelerini kullandı.

 

esra erol da programinda manolya suvan bulundu annesiyle yuzlesti

 

MANOLYA CANLI YAYINA BAĞLANDI

 

Manolya, canlı yayına telefon ile bağlanarak, "Ben sadece konuşmaya geldim. Karşılıklı diyalog kurmak istemiyorum. Annemle konuşmak istemiyorum. Ben Kemalettin ile değilim. Bu sizi ilgilendirmiyor. Benim problemlerimi yargısız infaz yapıyorsunuz. Ben 18 yaşındayım. Akli dengem de yerinde. Kimse beni kaçırmadı kaçıramaz da. Bu ilişki ortak rıza ile kuruldu. Annem de programa çıkıp timsah gözyaşları dökmesin. Kemalettin Doğan'a yapılan suçlamaları kabul etmiyorum. Ben ilişkimin arkasındayım. İlişkime güveniyorum" açıklamasını yaptı.