Esra Erol'da Kubilay Öztürk Kimdir? İhanet İddiaları Gündem Oldu!

Esra Erol'da Kubilay Öztürk kimdir? Kubilay Öztürk olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Kubilay Öztürk olayı gündeme bomba gibi düşerken ihanet iddiaları gündem oldu. Peki Kubilay Öztürk kimdir? Kubilay Öztürk olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da, son günlerde işlediği farklı konularla bambaşka bir boyuta geçti. Programda yaşanan çarpıcı olaylar, izleyicileri ekran başına kilitledi. Bunlardan biri de Kubilay Öztürk’ün eşi Nurcan Öztürk’e yönelik ihanet iddiaları oldu. Peki bu olayın detayları nedir?

 

Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı programda Kubilay Öztürk, eşinin kendisini aldatmasından dolayı boşanma davası açtığını ve bunu canlı yayında anlattığını söyledi. Eşi Nurcan Öztürk ise iddiaları reddetti ve Kubilay Öztürk’ü yalan söylemekle ve tehdit etmekle suçladı. Bu olay, programın gündemini belirledi ve sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İşte olay ile alakalı tüm detaylar…

 

Kubilay Öztürk, Esra Erol’un programına katılan 19 yıllık evli bir adamdır. İstanbul’da yaşayan Kubilay Öztürk’ün 16 ve 14 yaşlarında iki çocuğu vardır. Programa katılan Kubilay Öztürk, eşinin teknoloji bağımlısı olduğunu ve kendisine hiç ilgi göstermediğini ifade etti. Eşinin telefonda başka erkekler ile mesajlaştığını, bunu kendisinin de yakaladığını ve bunu kanıtlamak için yeğenlerinden yardım aldığını anlatan Kubilay Öztürk, eşinin kendisini defalarca aldattığını iddia etti ve boşanma davası açtığını ifade etti.

 

NURCAN ÖZTÜRK NE DEDİ?

 

Kubilay Öztürk’ün iddialarına canlı yayında cevap veren Nurcan Öztürk, eşinin yalan söylediğini ve kendisini zan altında bıraktığını ifade etti. Nurcan Öztürk, eşinin kendisini tehdit ettiğini ve ailesini de işin içine karıştırdığını ifade etti. Nurcan Öztürk, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve boşanmak istemediğini de dile getirdi. Bunun yanında Nurcan Öztürk, eşinden iddialarını ispatlamasını da talep etti ve kendisinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

 

Esra Erol’un programında yaşanan bu olay, izleyicilerin ilgisini çekti ve program sosyal medyada bu konu ile anılmaya başlandı. Kubilay Öztürk ve Nurcan Öztürk arasındaki gerilim, programın seyrini değiştirdi ve izleyicilerin merakını körükledi. Bu olay, sosyal medyada da çok konuşuldu ve birçok kişi tarafından yorumlandı. Esra Erol’un yaptığı programlarda güncel ve çarpıcı olaylara da yer vererek dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.