Esra Erol'da Hasan Yaşar Kimdir? Güler Kimdir? Ayşe Özaydın Kimdir? Ayşe Özaydın Olayı Nedir?

Esra Erol'da Hasan Yaşar kimdir? Ayşe Özaydın olayı nedir? Ayşe Özaydın kimdir? Güler kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ayşe Özaydın olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Ayşe Özaydın kimdir? Ayşe Özaydın olayı nedir? Hasan Yaşar kimdir? Güler kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Hasan Yaşar kimdir? Ayşe Özaydın olayı nedir? Ayşe Özaydın kimdir? Güler kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ayşe Özaydın olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Ayşe Özaydın kimdir? Ayşe Özaydın olayı nedir? Hasan Yaşar kimdir? Güler kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da hasan yasar kimdir guler kimdir ayse ozaydin kimdir ayse ozaydin olayi nedir

 

Esra Erol'da Hasan Yaşar kimdir? Ayşe Özaydın olayı nedir? Ayşe Özaydın kimdir? Güler kimdir? 

 

esra erol da hasan yasar kimdir guler kimdir ayse ozaydin kimdir ayse ozaydin olayi nedir

 

Esra Erol'da Hasan Yaşar kimdir? Ayşe Özaydın olayı nedir? Ayşe Özaydın kimdir? Güler kimdir? Hasan Yaşar ile Güler Esra Erol’dan evlilik hazırlığı yaparken kaynana engeline takıldıkları için katıldılar. Hasan Bey 31 yaşında olduğunu söylerken daha önce hiç evlilik yapmadığını söyledi. Güler Hanım ise 37 yaşında olduğunu söylerken, daha önce yaptığı bir evlilik yüzünden ailesi tarafından reddedildiğini dile getirdi. Hasan Bey daha önce herkese bacısı olarak gördüğünü söylerken, Güler Hanım’ı düşerken tuttuğunu o anda kendisine aşık olduğunu ve kendisini eşi olarak görmeye başladığını dile getirdi.

 

esra erol da hasan yasar kimdir guler kimdir ayse ozaydin kimdir ayse ozaydin olayi nedir

 

Hasan Bey sıhhi tesisat işi yaptığını söylerken, Güler Hanım’a yaşadıkları elektriklenme sonrası kartvizitini verdiğini sonrasında aradan geçen süre sonrası Güler Hanım ile konuşmaya başladığını ve 1 yıl sonra konuştuklarında kendisine aşık olduğunu söylediğini dile getirdi. Hasan Bey başak burcu olduğunu söylerken duygusal olduğunu ve Güler Hanım’ın ses tonuna aşık olduğunu dile getirdi. Sonrasında ilişki yaşamaya başladıklarını söyleyen Hasan Bey henüz evlilik teklifi edemediğini fırsatı olamadığını söyledi. Hasan Bey Güler Hanım ile ailesini tanıştırdığını öncesinde ailesinin evraklarınızı tamamlayın biz gerekeni yaparız dediklerini dile getirdiklerini söyledi. Sonrasında damatlık ve gelinlik baktıktan sonra dayısını aradığını onun oğluna, oğlunun ise dayısına topu attığını söylerken olayın arada kaldığını söyledi. Son dakika kendilerine çalışın öyle yapın dediklerini dile getiren Hasan Bey durumdan dert yandı. Maddi durumdan dolayı evliliklerine izin vermediğini söylerken Güler Hanım aralarında bir sorun olup olmadığını bilmediğini dile getirdi.

 

esra erol da hasan yasar kimdir guler kimdir ayse ozaydin kimdir ayse ozaydin olayi nedir

 

Güler Hanım kendisinin Kilisli olduğunu söylerken, onların Mersinli olduğunu ama kendisinin kayınvalidesini sevdiğini dile getirdi. Güler Hanım kendisi için olmasa bile Hasan için arkalarında durmaları için aileye seslendi. Hasan Bey yaptığı açıklamada ailesinin sözünde durmasını istedi. Babasını 6 şubatta depremden iki saat önce kalp krizinden öldüğünü söylerken, ölmeden önce kendisine iyi birini bulup evlenmesi istediğini dile getirdi. Ailesinin ayrılmalarını istemesi durumunda kesinlikle buna karşı çıkacağını söyleyen Hasan Bey Güler Hanım ile kendisinin birbirleri için yaratıldıklarını söyledi. Hasan Bey ekiplerinin olduğunu söylerken, işini telefondan yönettiğini, komisyonunu aldığını söylerken bu saatten sonra Güler’in elini bırakmak istemediğini dile getirdi.