Erdal Özyağcılar'dan Dikkat Çeken Kızılay Ve Kan Bağışı Paylaşımı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay'a kan bağışı için çağrıda bulunurken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay'a kan bağışı için çağrıda bulunurken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay'a kan bağışı için çağrıda bulunurken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Kan demek can demek!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son dönemde gündemde olan Kızılay ile ilgili "Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyeye inmesiyle hastahanelerdeki pek çok tedavi aksama noktasına geldi.İktidar ve muhalefet,Kızılay ile ilgili tartışmaların bir tarafa bırakılıp kan bağışında bulunulması için ortak çağrı yaptı. “KAN DEMEK CAN DEMEK”" ifadelerini kullanarak halkı Kızılay'a kan bağışına davet ederken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

erdal ozyagcilar dan kizilay a kan bagisi icin cagri