Engin Hepileri'den Dikkat Çeken İtiraf! Hayatımın Dersini Aldım!

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Hepileri, yaptığı açıklamada yıllar önce yaşadığı bir olayı itiraf ederken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Hepileri, yaptığı açıklamada yıllar önce yaşadığı bir olayı itiraf ederken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Hepileri, yaptığı açıklamada yıllar önce yaşadığı bir olayı itiraf ederken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hayatımın dersini aldım!

 

Sabah gazetesinden Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Oyunculuk eğitimi almanın öneminden bahseden ünlü oyuncu, "Konservatuvardayken derdimiz daha fazla tecrübe kazanmaktı. Hiçbir zaman yetinmedik. 4 sene boyunca okulda aldığımız eğitim bize disiplin getirdi. Bu disiplin zaten tiyatronun genelinde var. Gelmiş geçmiş en değerli hocalarla çalıştık. Genç, uçarı ve bazen çok bilmiştik ama onlardan çok şey öğrendik" diyor. Yıldız Kenter'in öğrencisi olduğunu söyleyen Hepileri, usta hocadan aldığı hayatının dersini şu sözlerle anlattı: "Bir Yaz Gecesi Rüyası oyunundan kolaj yapıp hocalarımıza sürpriz yapmak istedik. Kumaş alıp kostüm diktik. Prodüksiyon yaptık. Sonra bir arkadaşımız 'Nasıl buldunuz?' diye sordu. Yıldız hoca bakıp 'Çocuklar dekor çok güzeldi' dedi. Biz oradaki dersi aldık. Oyunculuk mesleği üzerine çok çalıştık. Dekoru, kostümünü her şeyi yapıp o zamandan beri bu işin ne kadar özenli yapılması gerektiğinin farkındaydık.” Her oyun öncesinde özenle sahneyi hazırladıklarını anlatan Hepileri, "Bazı salonlara girince ben dekor kurulduğu zaman önce seyirci koltuğuna oturup bakıyorum. Bana ve ekibime yakışacak olan sahneyi görmek istiyorum. Oradan bir kablo sarkıyorsa onu saygısızlık olarak görüyorum. Hemen düzelttiriyorum. Çok zor şeyler değil. Orayı en iyi şekilde hazırlamak seyirciye olan saygıyı gösteriyor. O günkü hazırlığınızdan tutun da, sabah nasıl uyandığınız, o gün yediğiniz yemeğe kadar her şey önemli. Seyirci bunu hissediyor. Sen değer veriyorsan onlar da veriyor" diyor.



Etiketler: