Billur Kalkavan'dan Hastalık Süreci İle İlgili Önemli Açıklamalar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Billur Kalkavan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a hastalık süreci ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken sevgilisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Billur Kalkavan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a hastalık süreci ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken sevgilisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Billur Kalkavan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a hastalık süreci ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken sevgilisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Billur Kalkavan, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a hastalık süreci ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken sevgilisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Billur Kalkavan, sevgilisi Buğra Bahadır ile ilgili şu cümlelerin altını çizdi; “Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı. Buğra, kaçmadı. Yanı başımda durması hastalıkla mücadelemde bana çok yardımcı oluyor.”