Engin Altan Düzyatan Rehber Dizisiyle Anlaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan oyunculuğa ara vereceğini açıklamasının üzerinden süre geçmeden Gold Film'in yaptığı teklifi kabul ederek Rehber dizisiyle anlaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan oyunculuğa ara vereceğini açıklamasının üzerinden süre geçmeden Gold Film'in yaptığı teklifi kabul ederek Rehber dizisiyle anlaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan oyunculuğa ara vereceğini açıklamasının üzerinden süre geçmeden Gold Film'in yaptığı teklifi kabul ederek Rehber dizisiyle anlaştı.

 

Fazla dayanamadı!

 

Oyunculuğa ara vereceği ve yatırımlarına odaklanacağını söyleyen sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan, ekranlardan ayrı kalma fikrine daha fazla dayanamadı. Gold Yapım'ın bir dijital platform için yapacağı ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken "Rehber" dizisinde başrol için yapılan teklifi kabul eden Düzyatan, hayranlarını sevindirdi. 

 

engin altan duzyatan rehber dizisiyle anlasti