Elif Filyos Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Elif Filyos kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Elif Filyos Tezer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Elif Filyos kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Elif Filyos kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Elif Filyos Tezer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Elif Filyos kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

elif filyos kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Elif Filyos kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Elif Filyos kimdir? Elif Filyos Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Domus Academy’nin açtığı Fashion Brand Hunter yarışmasına katıldı ve kazandığı bursla Moda Yönetimi yüksek lisansını yapmak için Milano’ya taşındı. Bu süreçte ilhamlarını, keşiflerini ve gördüklerini paylaşmak için The Fashion Medley adlı blogunu açtı. Zeynep Tosun, Victoria’s Secret gibi markaların iletişimini yaptı; İstanbul Moda Haftasının PR organizasyonunda çalıştı. 2013 yılında taşındığı Montreal’de blogunu stil fotoğraflarıyla tam zamanlı işi haline getirmeye karar verdi. Gucci, Altuzarra, Coach ve H&M gibi markalarla çalışıyor. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan Elif Filyos bir köpek beslemektedir. Instagram’da eliffiyostezer ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Elif Fiyos 74.5K takipçiye sahiptir.



Etiketler: