Efecin'le Çok Gezenti! Kartepe'ye Taş Evlere Gittim!

Efecin'le çok gezenti bu hafta nerdeydi nereleri gezdi diye soranlar hemen yazımıza geçelim; Bu hafta çok özel bir yerdeydim. Tüm İzmit ayaklarınızın altına seriliyor ve adeta manzaraya aşık oluyorsunuz. 

 

Efecin'le çok gezenti bu hafta nerdeydi nereleri gezdi diye soranlar hemen yazımıza geçelim; Bu hafta çok özel bir yerdeydim. Tüm İzmit ayaklarınızın altına seriliyor ve adeta manzaraya aşık oluyorsunuz. Burası Kartepe yolu üzerinde yer alan taş evlerden oluşan bir konaklama tesisi ama şunu diyebilirim ki misafirperverlik hat safhada. Çalışan personel çok ilgili ve güler yüzlü. Şunu söylemeliyim ki gözünüz kapalı güvenebileceğiniz işletmelerden biri. Gelelim evlerin iç dizaynına.  Özenle mimari dekorasyonu yapılmış. 5 yıldızlı otel konforu vermekte. Özellikle mutfak bir harikaydı bilirsiniz ki bende ayrı bir mutfak aşkı vardır.

 

efecin'le cok gezenti kartepe ye tas evlere gittim

 

Temizlik konusunda 5 yıldız!

 

Evlerin özel dekore edilmiş bahçeleri ve bir adet orta boy havuzu bulunmakta. Yemek konusuna değinirsek de temizlik konusunda benden 5 yıldız aldı. Yemeklerde 4 yıldız ama şunu eklemeliyim ki Kartepe'de dağın başında bu şekilde hizmet veren bir işletme bulamayacağınıza eminim bi gidip gezmelisiniz . Bizi ağırlayan kartepe panorama suites ailesine teşekkürlerimi sunarım :)

 

Efecin'le cok gezenti kartepe de tas evlere gittim



Etiketler: