İzmir'de Dikkat Çeken Bungalov Tatil Seçenekleri! İşte Öneriler!

Yazın gelmesiyle birlikte seyahat ve tatil planları yapan kullanıcılar için İzmir bölgesinde kalınabilecek bungalov hotel seçeneklerini araştırdık.

 

Yazın gelmesiyle birlikte seyahat ve tatil planları yapan kullanıcılar için İzmir bölgesinde kalınabilecek bungalov hotel seçeneklerini araştırdık. Türkiye'de yazın popüler destinasyonlarından İzmir ve çevresinde yer alan Urla, Çeşme, Alaçatı gibi bölgelerde hizmet veren bungalov hotel seçeneklerini sizler için derledik.. 

 

İşte İzmir ve çevresinde yer alan en iyi bungalov hotel seçenekleri; 

 

izmir ve cevresinde yer alan bungalov hotel secenekleri 1

 

izmir ve cevresinde yer alan bungalov hotel secenekleri 2

 

- Rıdvan Apart Hotel & Bungalov URLA / İZMİR  (9/10 Puan Hotels.com) 

Adres: Balıklıova, 13023. Sk. no:3/A, 35430 Urla/İzmir  

 

Rıdvan Apart Evleri, İzmir, Urla'nın Balıklıova bölgesinde bulunmaktadır.  Otel odalarında; balkon, banyo, buzdolabı, eşya dolabı, fön makinesi, havlu ve internet bağlantısı bulunmaktadır. Ayrıca klima, ocak, telefon, televizyon, tuvalet, uydu yayını, çalışma masası, çay-kahve makinesi ve ütü mevcuttur. Misafirler odalarına ek yatak talebinde bulunabilirler. Otel odaları ve genel alanlar düzenli olarak temizlenmektedir. Otel, her yaş çocuk kabul etmektedir. Otel çevresinde çocuk parkı bulunmaktadır. Otel yakınlarında misafirlerin alışveriş yapabilecekleri market bulunmaktadır. Otelde 7/24 açık ön büro, araç kiralama, barbekü, kuru temizleme ve çamaşırhane mevcuttur. Otel, plaja yakın mesafededir. Plajda şemsiye, şezlong, soyunma kabini ve tuvalet bulunmaktadır. Otel, nakit veya kredi kartlarıyla ödeme yapma imkanı da sağlamaktadır. Otelin güzel bir bahçesi ve bahçede oturma alanları bulunmaktadır. Otelde eczane dolabı mevcuttur. Otel, evcil hayvan kabul etmemektedir. Rıdvan Apart Evleri, Erythrai Antik Kenti'ne10 km, Ayşe Kadın Camii'ne 10 km, Ayıbalığı Koyu'na 11 km, Orsa Sörf Okulu'na 22 km, Alaçatı Sörf Okulları'na 24 km, Batisin Kahvesi'ne 17 km mesafede yer almaktadır. İstanbul ile İzmir Urla arası 519 km'dir. İstanbul-İzmir Urla arası mesafe süre olarak yaklaşık 6 saat 57 dakika sürmektedir. Rıdvan Apart Evleri bünyesinde araçlı misafirler için ücretsiz otopark bulunmaktadır.

 

Fiyat Ortalaması: (Mevsimlere ve tarihlere göre değilkenlik gösterebilir) 

Tek Yatak Odalı Apart Gecelik 1199 TL 

Çift Yatak Odalı Apart Gecelik 1749 TL 

Stüdyo Süit : 1999 TL 

Comfort Ağaç Ev: 2249 TL 

 

izmir ve cevresinde konaklanabilecek bungalov hotel secenekleri 3

 

izmir ve cevresinde konaklanabilecek bungalov hotel secenekleri 4

 

Tepe Lodge by Dura ÇEŞME / İZMİR 

Adres: Çakabey, Eski Çeşmeköy Mevkii No:7, 35930 Çeşme/İzmir 

 

Rahatlık, konfor ve sadeliğe önem verilen römork evlerinde Çeşme Liman manzarasına sahip olup, yeni güne deniz manzarasıyla merhaba diyebilirsiniz. Aynı zamanda her evin kendine ait bir bahçesi olup, gece lavanta kokusuyla rahat bir uykuya dalabilirsiniz. 

 

Fiyat ortalaması: (Mevsimlere ve tarihlere göre değişiklik gösterebilir) 

Bungalov Oda: 1918 TL 

 

izmir ve cevresinde konaklanabilecek bungalov hotel onerileri 5

 

 

Zeytincik Tiny Çeşme ÇEŞME/İZMİR

Adres: Musalla Mah., No:15/4, 35930 İzmir 

 

Selvilerle çevrili limon bahçesinin içinde 3 adet tiny house bulunuyor. Evlerin arasında tavus kuşları geziyor ve sadece doğanın sesiyle sizleri baş başa bırakıyor. Bu unutulmaz kaçamak, günlük koşuşturmadan uzaklaşarak, hem Çeşme'nin en huzurlu yüzünü deneyimleyip, hem de istediğinizde eğlence hayatına birkaç dakika uzaklıkta olmanızı sağlayacak. 

 

Ortlama fiyat (Mevsimlere ve tarihlere göre değişkenlik gösterebilir) 

 

Tiny House oda: 1555 TL  

 

izmir ve cevresinde konaklanabilecek bungalov hotel secenekleri 6

 

Okeanos Beach Bungalows SEFERİHİSAR/İZMİR

Adres: Hıdırlık, 2102. Sk. No:31, 35460 Seferihisar/İzmir 

 

Ortalama fiyat (Mevsimlere ve tarihlere göre değişkenlik gösterebilir) 

38 m2 bungalov: 1500 TL 

Bungalov Vip: 1800 TL 

 

 



Etiketler: