Eda Taşpınar'dan Duygusal Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren moda ikonu Eda Taşpınar, Instagram sayfasından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren moda ikonu Eda Taşpınar, Instagram sayfasından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Hadi tam şu an güneş doğarken düşüncelerini paylaş benimle.. Bana özgür bırakamadığın her şeyi anlat. Kalbini çalıp gidip, seni nefessiz bırakıp, paramparça edeni ve bir daha geri dönmeyeni anlat bana. Babanla ettiğin o son kavgandan bahset, nasılda ona karşı cesaretsiz kalıp, gururuna yenik düşüp olaylarla yüzleşemeyip ruhunu iyileştiremediğini anlat.

Başka insanlara anlatmaya korktuklarını söyle bana birer birer. Sonunda birbirimizi iyileştirme ümidiyle o zehirli düşüncelerimizi paylaşalım hadi ama bu arada asla unutma bir tanem, onlara müsade edip alan tanıdığın sürece insanlar gün doğumları ve batışları kadar özeldirler. Bak gün doğumunu izlerken hiç bir zaman o güneşin sol köşesindeki turunculuğu biraz aç demiyoruz, gün doğumunu kontrol etmeye çalışmıyoruz, onu sadece hayranlıkla, bize tüm güzelliklerini sunarken izliyoruz." ifadelerini kullanan ünlü sosyetik güzel bu paylaşımı ile kısa sürede 8 binden fazla beğeni alırken takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Eda Taşpınar'ın Instagram sayfasından alınmıştır.