Eda Ece'nin Düğün Davetiyesindeki Detay Dikkat Çekti! Sırrı Ortaya Çıktı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve ödül töreninde depremzedeler için söylediği sözlerle gündemde olan Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlenmeye hazırlanırken düğün davetiyesindeki detay dikkat çekti. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve ödül töreninde depremzedeler için söylediği sözlerle gündemde olan Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlenmeye hazırlanırken düğün davetiyesindeki detay dikkat çekti. Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve ödül töreninde depremzedeler için söylediği sözlerle gündemde olan Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlenmeye hazırlanırken düğün davetiyesindeki detay dikkat çekti. 

 

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayan Eda Ece, ödül alırken depremzedelere söylediği sözlerden dolayı eleştiri üstüne eleştiri almıştı. Ünlü ismin düğün davetiyesi ortaya çıktı. Ece'nin düğün davetiyesinde ortaya çıkan ayrıntı hayranlarını şoke etti.

 

eda ece nin dugun davetiyesindeki detay dikkat cekti

 

Eda Ece ne zaman evleniyor?

 

Ünlü oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile iki gün sonra nikah masasına oturacak. Çiftin düğün davetiyesi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Eda Ece‘nin 21 Haziran’da kıyılacak olan nikah töreninin davetiyesi ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun 'Ece' sayılan soyadının ''Uzunalioğlu'' olduğunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü ismin davetiyesine sosyal medyada; 'Nasıl yani Ece değil mi soyadı?', ''Soyadının Ece olmadığını an itibarıyla öğrendim'', ''Ben neden Eda'nın soyadını hep Ece zannettim' gibi yorumlar yapıldı.