İlker Aksum Dilay Ekmekçioğlu İle Evlendi!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu dün gerçekleşen düğün töreni ile Harbiye Orduevi'nde evlendi. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu dün gerçekleşen düğün töreni ile Harbiye Orduevi'nde evlendi. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu dün gerçekleşen düğün töreni ile Harbiye Orduevi'nde evlendi. 

 

ilker aksum dilay ekmekcioglu ile evlendi

 

Evlendi!

 

Oyuncu İlker Aksum, yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Dilay Ekmekçioğlu ile dünya evine girdi. Oyuncu İlker Aksum, tiyatrocu Dilay Ekmekçioğlu ile yeni bir aşkla yelken açmıştı. Çift, iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Ünlü oyuncu, Dilay Ekmekçioğlu ile Harbiye Orduevi'nde nikah masasına oturdu. Çiftin nikah törenine dair fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. İlker Aksum, ilk evliliğini 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Belgin Erdoğan ile yapmıştı. Aksum ile Erdoğan, 2012 yılında boşanmıştı.