Ecmel Soylu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ecmel Soylu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ecmel Soylu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ecmel Soylu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ecmel Soylu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ecmel Soylu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ecmel Soylu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ecmel Soylu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ecmel soylu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ecmel Soylu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ecmel Soylu kimdir? 14 Ekim 1996 tarihinde dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Ecmel Soylu aslen Balıkesirlidir. İstanbul’da yaşamını sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni 1.67 boyundadır ve terazi burcudur. Ecmel Soylu aslen Ayvalıklıdır. Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde doğmuş ve büyümüştür. Yüksek lisans eğitimine başlayana kadar da İzmir’de yaşamıştır. Ecmel Soylu’nun gözleri kahverengidir. Lens kullanmayan sempatik fenomen, doğal göz rengiyle çok beğenilmektedir. Ecmel Soylu doğal saç rengi koyu kestanedir. Ancak güzel fenomen saçlarını koyu kumral tonlarında kullanmayı da sevmektedir. Ecmel Soylu İstanbul’da yaşamaktadır. Yüksek lisans eğitimine başlama sebebiyle İstanbul’a yerleşmiştir. Ailesi İzmir’de yaşayan güzel Youtuber, İstanbul’da komşularının da Youtuber olduğu bir yerde yaşamaya başlamıştır. Ecmel Soylu üniversitede Psikoloji bölümünde okumuştur. İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezundur. Şu anda da İstanbul’da Yeni Medya bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

 

Ecmel Soylu sevgilisi Umut ile birlikte olmaya başladıktan sonra, çeşitli salatalar gibi sağlıklı yemek yeme alışkanlığı kazanmıştır. Bu nedenle daha çok sağlıklı besinler tüketse de pizza, çıtır tavuk gibi fast food yemekleri de sevmektedir. Sevgilisiyle birlikte farklı tarifler demekten de hoşlanmaktadır. Soslu makarna, pizza gibi çeşitli yemekleri yaptıkları içerikler yayınlamaktadır. Youtuber ve sosyal medya fenomeni Ecmel Soylu Anime izlemekten ve manga okumaktan çok hoşlanmaktadır. Sevgilisi ile birlikte anime izleyerek çok güzel vakit geçirdiklerini belirtmişlerdir. Daha çok anime türündeki film ve dizilerden hoşlanmaktadır. Ecmel Soylu’nun en yakın arkadaşlarından biri Hey Tuvba olarak tanınan Tuğba Yılmaz’dır.



Etiketler: