Canan Kurban Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Canan Kurban kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Canan Kurban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Canan Kurban kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Canan Kurban kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Canan Kurban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı yemek tarifleri yayınlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Canan Kurban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Canan Kurban kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

canan kurban kimdir nerelidir evli mi

 

Canan Kurban kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı?

 

Canan Kurban kimdir? 13 Nisan tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu koçtur. 2014 yılının Ekim ayından beri Amerika'nın Boston kentinde yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni Canan Kurban evlidir ve eşinin işi sebebiyle Amerika'ya taşınmıştır. İstanbul'da yaşarken 6 sene boyunca medya sektörüne çalışan ünlü sosyal medya fenomeni Amerika'ya taşınmadan önce uluslararası bir medya ajansının dijital departmanında yöneticilik yapıyordu. İstanbul'da yaşadığı dönemde çok yoğun çalıştığını söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni o dönemde çalıştığı için hiç mutfakla işinin olmadığını söylüyor. 2014 Ekim ayında Amerika'ya taşınmaya karar verdiklerinde burada son yüzyılın en soğuk kışına denk geldiklerini söyleyen Kurban, bu dönemde Türkiye'deki yemeksepeti tarzı bir uygulamanın Amerika'da olsa da o kadar iyi çalışmadığı ve seçeneklerin sadece fastfood olduğunu bildiği için ilk kez zorunluluktan da olsa mutfağa girmeye karar verdiğini söylüyor. Sonrasında ilk denemelerinin ardından yemek yemeyi de çok sevdiğinden, yemek yapabildiğini gördüğünden ilk zamanlar Türkiye'deki sevdiklerine facetime üzerinden denediği yemekleri ve tarifleri anlattığını ve paylaştığını söyleyen Kurban, sonrasında anlatmanın zor olduğunu gördüğünden sevdikleriyle hasret gidermek, ve görüntülü bir şekilde daha iyi tariflerini sevdikleriyle paylaşmak amacıyla Youtube kanalı açmaya karar vermiş. Kanalının amacının daha önce hiç mutfağa girmemiş insanalara yemek tarifleriyle yemek yapmayı öğretmek olduğunu söyleyen başarılı sosyal medya fenomeni Canan Kurban'ın bu yazı hazırlanırken Youtube'da 135 bin abonesi bulnurken, Instagram'da ise 59.9K takipçisi bulunmaktadır. 

 

 



Etiketler: