Uğur Aslan'ın Sahne Aldığı Mekana Ünlüler Akın Etti! Hep Birlikte Halay Çektiler!

Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi Yargı'da canlandırdığı Eren Komiser karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana ünlüler akın ederken, hep birlikte halay çektiler. 

 

Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi Yargı'da canlandırdığı Eren Komiser karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana ünlüler akın ederken, hep birlikte halay çektiler. Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın sahne aldığı mekana ünlüler akın ederken, hep birlikte halay çektiler. 

 

Reyting rekorları kıran Yargı dizisinin Eren Komiseri Uğur Aslan, sadece oyunculuğundaki başarısıyla değil sesiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

 

ugur aslan soyledi unluler halay cekti

 

ÜNLÜLER HALAY ÇEKTİ

 

Son zamanlarda müzik programlarına da konuk olarak çağrılan Arslan, geçtiğimiz gün İstanbul'daki bir mekanda sahne aldı.

 

COŞTULAR

 

O gün doğum günü de olan Arslan’ı aralarında Ebru Şahin, Bergüzar Korel, Onur Büyüktopçu, Demet Akbağ, Barış Falay, Esra Erol gibi isimler dinlemeye gitti. Ünlü isimler sadece dinlemekle kalmadı, sahneye çıkıp hem oynadı hem de halay çekti.

 

İşte o görüntüler;



Etiketler: