Doğuş Çabakçor Begüm ÇabakÇor İle Boşandı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden DJ Doğuş Çabakçor 8 yıldır evli olduğu eşi Begüm Yücel Çabakçor ile boşandıklarını yaptığı Twitter paylaşımı ile paylaştı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden DJ Doğuş Çabakçor 8 yıldır evli olduğu eşi Begüm Yücel Çabakçor ile boşandıklarını yaptığı Twitter paylaşımı ile paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü DJ Doğuş Çabakçor 8 yıldır evli olduğu eşi Begüm Yücel Çabakçor ile boşandıklarını yaptığı Twitter paylaşımı ile paylaştı.

 

Begüm ile resmen boşandık! 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Begüm'le evliliğimizi hukuki olarak sonlandırmış bulunuyoruz. Kelimeleri seçmek zor, beraber yaşanılmış sekiz güzel sene ve muhteşem iki bebek..Aslında ayrıldığımızı değil, birbirimizin hayatında, bundan sonra da, iki yakın arkadaş olarak var olacağımızı bildirmek için bu açıklamayı yapıyorum. İyi birer anne-baba olmak için, gereken ne varsa yapmak istiyoruz ve bu hassas süreçte göstereceğiniz anlayışa teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullanan Doğuş Çabakçor, Begüm Yücel Çabakçor ile resmen ayrıldıklarını belirtti. 

 

İşte o açıklama;