Mehtap Yılmaz Uğradığı Taciz Olayını Anlattı! İşte Şok Eden Detaylar!

Youtube'da yayınladığı "Katarsis" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Gökhan Çınar, yayınladığı videosunda ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz'a hayatının bilinmeyenlerini sorarken, Yılmaz'ın anlattığı taciz olayı şok etti. 

 

Youtube'da yayınladığı "Katarsis" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Gökhan Çınar, yayınladığı videosunda ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz'a pavyon hayatını sordu. Son dönemde yayınladığı "Katarsis" programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve magazin gündemini belirleyen ünlü psikolog Gökhan Çınar, yayınladığı videosunda ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz'a pavyon hayatını sordu.

 

Abim dediğim adam beni elledi! 

 

Mehtap Yılmaz Katarsis'te önemli açıklamalar yaparken uğradığı taciz olayıyla ilgili "Daha çok küçükken, evimize gelen çok yakınım olan, abi dediğim biri tarafından tacize uğradım. Nasıl anlatacaksın geldi beni elledi diye… Bunu kimseye söyleyemedim. Çünkü bana inanmazlardı. O yüzden akrabalarımla görüşmüyorum." ifadelerini kullanan Yılmaz sözlerine devam ederken "Annem hasta, kardeşim var. Aileme bakmam lazım. Zaten okuyamayacağımı da biliyorum. Pavyonda çalışmaya başladım. Ama annem benim türkü barda çalıştığımı sanıyordu. İlk pavyonda çalışmaya başladığımda ürkek bir güvercin gibiydim. Hareketsiz duruyordum sahnede. O günlerden bugünlere geldim. Ben ailemi hep bu sektörden uzak tuttum. Kimse kardeşim olduğunu bilmiyordu. Erkek kardeşim doktor oldu. ‘Ablası pavyonda çalışıyor’ demesinler, o da mahcup olmasın diye uzak duruyordum. Onu beyaz önlük içinde görünce gözyaşlarımı tutamadım. Bunu ben yaptım diye…" şeklinde konuştu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.