Derya Unutmaz'dan Dikkat Çeken Açıklama! Dünya Üzerinde Yüksek Sayıda UFO Bildirimi! Ne Oluyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren yapay zeka alanında çalışmalar yapan akademisyen Derya Unutmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başta Amerika, Çin ve Kanada olmak üzere ülkeler dünya üzerinde UFO bildirimi yaptıklarını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren yapay zeka alanında çalışmalar yapan akademisyen Derya Unutmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başta Amerika, Çin ve Kanada olmak üzere ülkeler dünya üzerinde UFO bildirimi yaptıklarını açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren akademisyen Derya Unutmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başta Amerika, Çin ve Kanada olmak üzere ülkeler dünya üzerinde UFO bildirimi yaptıklarını açıkladı. 

 

UFO'lar bir çok hava sahasında tespit edildiler!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "ABD hava sahasında bazı tanımlanmayan uçan nesneler (UFO) tespit edildi…bazı bölgeler hava trafiğine kapandı. Kime ait olduğu veya ne olduğu belli değil… biraz önce de Amerikan savaş uçakları tarafından vurulduğu haberi geldi. Garip bir durum… Uzaylı demek değil bu, panik yapmayalım…henüz. Bakalım kısa sürede anlaşılır sanırım. Şu ana kadar ABD tarafından, ne olduğu bilinmeyen 3 obje vuruldu. Çinlilere ait olduğu şüphesi var ama Çinliler de kendi hava sahalarında bir UFO tespit ettiklerini yayınladı. Büyük karmaşa var, ilk defa böyle bir olay yaşanıyor burada-objelerin parçaları kurtarılmaya çalışılıyor. Pentagon (ABD savunma bakanlığı) yarım saat sonra açıklama yapacak (TSi 1 am) Daha önce vurulduğu söylenen objenin silindir şeklinde olduğunu Kanada savunma bakanı açıkladı, biraz önce vurulan ise heksagon (6 köşeli) olduğu söylendi ama bunu teyit edemedim henüz. Birazdan Pentagon’dan öğreneceğimizi umuyorum." ifadelerini kullanan Unutmaz, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

dunya capinda ufo bildirimleri gundem oldu

 

dunya capinda ufo bildirimleri gundem oldu



Etiketler: