Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau UFO Vurduklarını Açıkladı!

Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Kanada semalarında bir UFO'yu vurarak düÅŸürdüklerini açıkladı. 

 

Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Kanada semalarında bir UFO'yu vurarak düÅŸürdüklerini açıkladı. Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Kanada semalarında bir UFO'yu vurarak düÅŸürdüklerini açıkladı. 

 

UFO düÅŸürdüklerini açıkladı!

 

YeniçaÄŸ gazetesinin aktardığı habere göre, Amerika BirleÅŸik Devletleri'nin (ABD), Çin'e ait bir balonu hava sahasında düÅŸürmesinden bir hafta sonra Kanada'da da yine bir Amerikan savaÅŸ jetinin tanımlanamayan bir aygıt düÅŸürdüÄŸü açıklandı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada üçüncü cismin düÅŸürülmesinin ABD BaÅŸkanı Joe Biden ve Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau tarafından "güvenlik endiÅŸesi" nedeniyle onaylandığı belirtildi. Kanada BaÅŸbakanı, Kanada kuvvetlerinin "cismin enkazını toplayıp analiz edeceÄŸini" de sözlerine ekledi.  Cuma günü de yine ABD, Alaska üzerinde uçan bir cismin imha edildiÄŸini duyurmuÅŸtu. 

 

İşte o paylaşım;

 

kanada ufo dusurdugunu acikladi

 

kanada ufo dusurdugunu acikladi

 

ABD ordusu, hava sahasının kısa bir süreliÄŸine federal olarak kapatılmasını tetikleyen bir radar anormalliÄŸini araÅŸtırmak için Montana'da savaÅŸ uçaklarını harekete geçirdi. ABD F-22 savaÅŸ uçağı, Cumartesi günü Kanada semalarında kimliÄŸi belirsiz silindirik bir nesneyi düÅŸürdü. Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau, ilk olarak Cumartesi günü kuzey Yukon bölgesinde meydana gelen çatışmayı duyurdu ve Kanada kuvvetlerinin enkazı bulup analiz edeceÄŸini söyledi. Kanada Savunma Bakanı Anita Anand, silindir ÅŸeklinde olduÄŸunu söylediÄŸi nesnenin kökeni hakkında spekülasyon yapmayı reddetti.

 

KAYNAÄžI HENÜZ BÄ°LÄ°NMÄ°YOR

 

Kanada Savunma Bakanı Anita Anand ise 12 bin metreden daha yüksek bir irtifada bulunan aygıtın "yasadışı bir ÅŸekilde Kanada hava sahasına girdiÄŸini ve sivil uçuÅŸların güvenliÄŸi için bir tehdit oluÅŸturduÄŸunu" söyledi. "Uçak saat sabah 9.40 sularında ABD-Kanada sınırından yaklaşık 160 km uzaklıkta vuruldu" diyen Kanada Savunma Bakanı, bunun geçen hafta Kuzey Carolina'da imha edilen balondan daha küçük "silindirik bir hava aracı" olduÄŸunu söyledi. Cisimle ilgili analizlerin devam ettiÄŸini ifade eden Anand, "Dolayısıyla cismin kaynağı hakkında spekülasyon yapmam ihtiyatlı olmaz" dedi. Son 24 saatte düÅŸürülen iki cisim, Washington'un Atlantik kıyısındaki askeri bölgelerin üzerinde görülen ve Pekin tarafından "meteorolojik araÅŸtırma amaçlı sivil hava aracı" olarak tanımlanan bir balonu imha etmesinden bir hafta sonra meydana geldi. 

 

AMERÄ°KA 2 GÜN ÖNCE AÇIKLAMIÅžTI: BÄ°Z DE UFO VURDUK

 

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi sözcüsü John Kirby Cuma günü yaptığı açıklamada, "yüksek irtifada seyreden cismin" Pentagon tarafından 24 saat süreyle Alaska hava sahası üzerinde izlendiÄŸini söyledi. Kirby, "Cisim 40 bin fit yükseklikte uçuyordu ve sivil uçuÅŸ güvenliÄŸi için makul bir tehdit oluÅŸturuyordu. BaÅŸkan Biden, Pentagon'un tavsiyesi üzerine, ihtiyatlı davranarak orduya cismi düÅŸürme emri verdi" dedi. Kirby, yaklaşık olarak bir otomobil büyüklüÄŸündeki cismin Pentagon'un Kuzey Komutanlığı'na baÄŸlı savaÅŸ uçakları tarafından düÅŸürüldüÄŸünü söyledi.

 

CASUS BALON GERGİNLİĞİ

 

Olay, ABD ordusunun günlerce havadaki ilerleyiÅŸini takip etmesinin ardından, Güney Carolina açıklarında Çin'e ait olduÄŸunu iddia ettiÄŸi bir casus balonunu düÅŸürmesinden kısa bir süre sonra meydana geldi. Çin casusluk balonu olduÄŸundan ÅŸüphelenilen hava aracı Cumartesi günü bir Amerikan F-22 savaÅŸ uçağı tarafından düÅŸürülmüÅŸtü. Beyaz Saray, ABD yetkilileri tarafından birkaç yıldır bilinen bir programın parçası olarak balonun, "hassas askeri bölgeleri" hedef aldığını iddia etti. Balon olayı, ABD ve Çin arasındaki diplomatik krizi derinleÅŸtirdi ve DışiÅŸleri Bakanı Antony Blinken, Pekin'e yapacağı ilk üst düzey ziyareti iptal etti.

 

Kaynak: YeniçaÄŸ gazetesi