Demet Özdemir Gönlünü Kerem Bürsin'e Mi Kaptırdı?

Birlikte rol aldığı Erkenci KuÅŸ dizisinde tanıştığı Can Yaman ile bir süre iliÅŸki yaÅŸadıktan sonra ayrılan ve adı bir çok ünlü jön ile anılsa da yalnız olmayı tercih eden ünlü oyuncu Demet Özdemir'in gönlünü Kerem Bürsin'e kaptırdığı iddiası magazin basınına bomba gibi düÅŸtü.  

 

Birlikte rol aldığı Erkenci KuÅŸ dizisinde tanıştığı Can Yaman ile bir süre iliÅŸki yaÅŸadıktan sonra ayrılan ve adı bir çok ünlü jön ile anılsa da yalnız olmayı tercih eden ünlü oyuncu Demet Özdemir'in gönlünü Kerem Bürsin'e kaptırdığı iddiası magazin basınına bomba gibi düÅŸtü. Son dönemde adı bir çok farklı isimle anılsa da yalnız olmayı tercih eden ünlü oyuncu Demet Özdemir, gönlünü ünlü oyuncu Kerem Bürsin'e kaptırdı. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile meslektaşı Demet Özdemir'in aÅŸk yaÅŸadığı iddiası gündeme bomba gibi düÅŸtü. Ä°kilinin iliÅŸkisi ise canlı yayın yapan Bürsin'in bardağındaki detayla ortaya çıktı.

 

Canlı yayındaki bardak detayı ele verdi! 

 

2.Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve GülÅŸen Yüksel, bugün canlı yayına baÅŸlamadan önce bir aÅŸk haberi duyduklarını söyledi. Eskiden de tanışan Demet ve Kerem çifti ortak arkadaÅŸları sayesinde daha sık görüÅŸmeye baÅŸladı. Taraflardan henüz bir açıklama gelmezken Bürsin ve Özdemir'in karantina sürecini de birlikte geçirdikleri söylendi. Öte yandan Instagram hesabından bir canlı yayına katılan Bürsin'in elindeki "D" harfli bardak aÅŸk iddialarını güçlendirdi.

 

Ä°ÅŸte detaylar,