Eda Taşpınar'ın Gerçek Aşk Üzerine Sözleri Sosyal Medyada Yankı Buldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gerçek aşk üzerine duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gerçek aşk üzerine duygusal bir yazı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gerçek aşk üzerine duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Güzelliğe aşık olunmaz! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hiçbir zaman güzelliğe aşık olunamayacağını belirten ünlü sosyetik güzel "Birini tanımaya başladığınız zaman bütün karakteristik özellikle yok olmaya başlar. O’nun enerjisiyle birleşir, teninin kokusunu hissetmeye başlarsınız. Sadece insan özünü görür, kabuklardan kurtulursunuz. İşte bu yüzden güzelliğe aşık olamazsınız. O’na hırs yapabilir, göz koyabilir, kara sevdaya düşebilir, O’nu isteyebilirsiniz. O’nu gözlerinizle, bedeninizle sevebilir ama kalbinizle sevemezsiniz. İşte bu yüzden ne zaman gerçekten bir insanın içselliğine bağlanırsınız, fiziksel eksikleri yok olur ve anlamsızlaşır." ifadelerini kullanırken bu sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;