Demet Özdemir En Doğal Hallerini Paylaştı! Makyasız Pozu Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda doğal halleri ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda doğal halleri ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda doğal halleri ile beğeni topladı. 

 

demet ozdemir in en dogal halleri begeni topladi

 

Makyajsız ev hali beğeni topladı!

 

Oyuncu ve dansçı Demet Özdemir geçtiğimiz yıl oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmuştu. Son dönemde herhangi bir projede rol almayan, dijitalde oynadığı Dünya'yla Benim Aramda dizisi ile dijitalde ses getiren Demet Özdemir, Instagram'ı aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu son olarak makyajsız ve ev halinde çekilmiş pozlarını paylaştı. Selfie fotoğraf çekilen Demet Özdemir ev halinde, toka ile tutturduğu uzun saçları ve makyajsız-doğal görüntüsü ile kendisine adeta hayran bıraktı.

 

demet ozdemir in en dogal halleri begeni topladi



Etiketler: