Demet Akalın İle Pınar Deniz'in Ceylin Diyaloğu Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz arasındaki "Ceylin" diyaloğu sosyal medyada olay oldu. Peki ne konuştular? İşte o diyalog...

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz arasındaki "Ceylin" diyaloğu sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz arasındaki "Ceylin" diyaloğu sosyal medyada olay oldu. 

 

Ceylin sen ruh hastasımısın?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yargı dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar için Ceylin'e hitaben "Ceylin sen ruh hastasımısın? İki keyif aldık" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcıya Ceylin karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pınar Deniz cevap verirken "Öyle demeyelim de" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Deniz'e bir tweet daha atan Akalın "Senaryoya el at aşk istiyoruz ve sizi gerçek sanıyoruz" ifadeleriyle dizinin ilerleyen bölümlerinde görmek istediklerini dile getirdi. 

 

İşte o diyalog;

 

demet akalin ile pinar deniz in yargi dizisi diyalogu olay oldu