Müge Anlı'da Sinir Krizi Geçiren Serkan Kıyak İntihar Etti!

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında eşinin kendisini terk ettiğini ve 4-5 kez aldattığını söyleyen ve eşiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan Serkan Kıyak intihar ederek yaşamına son verdi. 

 

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında eşinin kendisini terk ettiğini ve 4-5 kez aldattığını söyleyen ve eşiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan Serkan Kıyak intihar ederek yaşamına son verdi. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılarak eşinin kendisine 4-5 kez aldattığını söyleyen ve eşiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan Serkan Kıyak intihar ederek yaşamına son verdi. 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin evi terk etmesi üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, kendini asarak yaşamına son verdi.

 

esinin kendisini 5 kez aldattigini soyleyen serkan kiyak intihar etti