Danla Bilic'ten Cemal Can'ın Doğum Günü İçin Anlamlı Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından Survivor'da yarışan yakın arkadaşı Cemal Can'ın doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından Survivor'da yarışan yakın arkadaşı Cemal Can'ın doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram sayfasından Survivor'da yarışan yakın arkadaşı Cemal Can'ın doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Cemal Can Canseven'in doğum günü için "İyi ki doğdun. Aynı bu doğum günün gibi unutamayacağımız, çok özel, hep yanımda yaşların olsun seni çok seviyorum ve bunu okuyup sarılacağımız günü bekliyorum şampiyon Cemo hayır ağlamıyorum lens battı." ifadelerini kullanan Bilic bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;