Ali Uğur Akbaş'ın Eski Eşi Gülbin Vardar'dan Yeliz Yeşilmen'e Sert Sözler!

Geçtiğimiz günlerde ağlayarak kendi durumunu ünlü şarkıcı Bergen'e benzeten Yeliz Yeşilmen'e Ali Fuat Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'dan çok sert yanıt geldi. 

 

Geçtiğimiz günlerde ağlayarak kendi durumunu ünlü şarkıcı Bergen'e benzeten Yeliz Yeşilmen'e Ali Fuat Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'dan çok sert yanıt geldi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kendi durumunu şarkıcı Bergen'e benzetmesine Ali Fuat Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'dan çok sert yanıt geldi.

 

Gerizekalı Bir Sunum İşte! 

 

Yeliz Yeşilmen ağlayarak bir video paylaşmış ve sonunun Bergen, gibi olmasını istemediğini söylemişti.Vardar, bu açıklamalar için “Söyleyecek fazla söze gerek yok.Yüce adalet er ya da geç tecelli eder. Kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez. Eğer mutlu olmak istiyorsan bu dünyada edepli ahlaklı ah almadan yaşayacaksın. İlahi adalet hiçbir zaman şaşmaz” dedi. Şaşırtan bir yorumda Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Albaş'dan geldi.Eşi'nin sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum diyerek çektiği ağlama videoları için "gerizekalı bir sunum işte" yorumunu yaptı.