Damla Colbay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Damla Colbay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Colbay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Damla Colbay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Damla Colbay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Colbay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Colbay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Damla Colbay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

damla colbay kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Damla Colbay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Damla Colbay kimdir? Damla Colbay 14 Ocak 1993'de İzmir'de doğdu. Türk oyuncu. Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı ve Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanındı. 2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve "İnci" karakterini oynadı. Damla Colbay, 14 Ocak 1993'te İzmir'de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Profesyonel kariyeri Kara Para Aşk dizisi ile başlamıştır. 2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe dizisinde ilk başrolünü oynamış ve bu dizi ile kariyerinde önemli bir çıkış yaşamıştır.  2019'da Atv ekranlarında yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisinde Aysel Karakterine hayat vermiştir. En son ekranlarda Hekimoğlu dizisinde yer alan Damla Colbay, 1.66 metre boyunda, 52 kilo ve Oğlak burcudur. Son dönemde doktor Ali Osman Çiçek ile aşk yaşayan ünlü oyuncu yakında ATV ekranlarında başlayacak Yalnız Kurt dizisinde rol alacak. 



Etiketler: