Hazal Kaya Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Hazal Kaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Hazal Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Hazal Kaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Hazal Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

hazal kaya kimdir nerelidir evli mi

 

Hazal Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Hazal Kaya kimdirHazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. ... Okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya, Liseye devam ederken ajansa gidip oyunculuk için katalog kaydı yaptırmış ve liseye devam ederken de dizi çekimlerine başlamış. Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. Tam adı Leyla Hazal Kaya’dır. Aslen Gaziantep'lidir. İlköğretimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nden mezundur. Kameralar karşısına ilk kez bir reklam filmi ile geçen Hazal Kaya, 2006 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile televizyon dünyasına adım attı. Hazal Kaya ardından, lise 2. sınıftayken ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. İlk sinema deneyimini ise Çalgı Çengi filmiyle gerçekleştirdi. Adını Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal Ziyagil karakteri ile duyuran Hazal Kaya, 2011 yılında reyting rekorlarını alt üst eden Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha rolü ile başrolde yer almıştır. Son olarak Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya, 2019 yılında yönetmen, senarist Ali Atay ile evlenmiştir ve “Fikret Ali” adında bir oğlu vardır



Etiketler: