Çukur'a Bir Oyuncu Daha Dahil Oldu! Eser Karabil Hangi Karakteri Canlandıracak?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'a Eser Karabil'in de dahil olduğunu ifade etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'a Eser Karabil'in de dahil olduğunu ifade etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'a Eser Karabil'in de dahil olduğunu ifade etti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Çukur'un ekibine başarılı oyuncu Eser Karabil katılıyor. Dizinin Reşit'i Muhammed Cangören ise kadroya geri dönüyor." ifadelerini kullanan duayen gazeteci sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

Eser Karabil Çukur'da hangi karakteri canlandıracak? 

 

Çukur dizisinde İskandar karakterini canlandıracak olan Eser Karabil'in performansı merak konusu oldu. Daha önce Diriliş Ertuğrul, Kaybedenler dizileriyle ekranda olan Karabil'in İskandar karakteri ise heyecanla beklenmeye başlandı.