Murat Soner'den Menajerimi Ara Dizisi İncelemesi! Yazık Oldu!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Star TV'nin iddialı yapımı Menajerimi Ara dizisiyle ilgili fikirlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Star TV'nin iddialı yapımı Menajerimi Ara dizisiyle ilgili fikirlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Star TV'nin iddialı yapımı Menajerimi Ara dizisiyle ilgili fikirlerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Menajerimi Ara dizisi için "Menajerimi Ara dizisi, bu yıl beni şaşırtan dizilerden biri oldu. Yok reytinglerinin düşmesi ve final dedikodularının olması değil, beni Türkiye'de hala farklı işler yapma azminde olan insanların olması şaşırttı. Bu yüzden ben de dizinin olası bir finalinden önce bir teşekkür etmek istedim. Bu arada Netflix'te yayınlanan orijinali Dix pour Cent'tan daha iyi bir dizi olduğunu da zaten videoda söyledim ama gururla bir kez de buraya yazayım." ifadelerini kullanan Somer dizi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

İşte Murat Soner'in Menajerimi Ara dizisi için yorumları;