Coşkun Sabah'a Hayranlarından Yoğun İlgi! Sahneyi Bastılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün Bahçeşehir'de sahne alırken hayranlarından yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün Bahçeşehir'de sahne alırken hayranlarından yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün Bahçeşehir'de sahne alırken hayranlarından yoğun ilgi gördü. 

 

coskun sabah hayranlarini costurdu

 

Hayranlarından yoğun ilgi! Sahneye hücum ettiler!

 

Coşkun Sabah sahne aldığı Bahçeşehir'deki Göl Sahne adlı mekanda adeta hanımların hücumuna uğradı. Birkaç hanım hayranını birlikte şarkı söylemek üzere sahneye davet eden sanatçı mekanda bulunan hanımların sahneye akın etmesiyle sahnede adeta izdiham yaşandı. Sahne çalışmalarına dur durak bilmeden yurt içinde ve yurt dışında devam eden Coşkun Sabah önceki gece de Bahçeşehir'deki Göl Sahne adlı mekanda sahnedeydi. Sevilen şarkılarını mekanı dolduran sevenleri için seslendiren sanatçı büyük ilgi gördü. Mekanı dolduran üç yüzden fazla müziksevere müzik ziyafeti çeken Coşkun Sabah şarkılarıyla coşturdu. Mekandaki yoğun kalabalık ve ilgi için teşekkür eden sanatçı "Ben böyle kaliteli bir seyirci grubunu görünce aklıma 90'lı yıllarda Etiler'de benim işlettiğim Sies adlı mekanım geldi. Orası da böyleydi, geçmişe gittim o günleri yaşadım" dedi.

 

coskun sabah hayranlarini costurdu

 

Hareketli şarkıları ile dinleyicileri coşturan sanatçı bir ara "Benimle birlikte sahnede şarkı söylemek ister misiniz?" diye sorunca adeta hanım hayranlarının hücumuna uğradı. Bir anda sahneyi dolduran hanımlarla neye uğradığını şaşıran ünlü sanatçı "Hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Ben bir iki kişi ancak gelir dedim ama sahnede izdiham oldu" dedi. Sanatçıya finaldeki coşkulu şarkılarında ise mekanın dansçıları eşlik etti ve keyifli anlar yaşandı.