Cemal Günbaş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cemal Günbaş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü moda tasarımcısı Cemal Günbaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Cemal Günbaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Cemal Günbaş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü moda tasarımcısı Cemal Günbaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü moda tasarımcısı Cemal Günbaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Cemal Günbaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

cemal gunbas kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cemal Günbaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Cemal Günbaş, 02 Kasım 1992'de Bursa İznik ilçesinde dünyaya geldi. Akrep burcudur. İlköğretimi Yalova’da tamamlayan Cemal Günbaş, liseyi Bursa’da, üniversite eğitimini de Uludağ Üniversitesi Gıda Teknoloji Bölümünde tamamladı. Modaya ve sanata olan düşkünlüğü İstanbul’a yerleşmesine sebep oldu. Duayen modacı Nur Yerlitaş’ın yanında çalışarak modayı yakından tanıdı. Hande Yener, Seda Sayan, Petek Dinçöz, Dilan Çıtak Tatlıses ve bir çok ünlü ismin stylingliğini yaptı ve bir çok sanatçının menajerliğini yaptı. Cemal Günbaş modaya olan tutkusunun yanında yazarlığa da merak saldı. 2021 yılından itibaren Milliyet.com.tr'de moda, müzik ve yaşam konularında köşe yazıyor ve özel haberler yapıyor. Instagram'da cemalgunbas ismiyle paylaşım yapan ünlü moda tasarımcısı ve köşe yazarının 120 bin takipçisi bulunmaktadır.