Cem Uzan Kimdir?

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Argonomi, yayınladıkları videolarında 90'lı yıllara damga vuran ilk özel TV kanalı olarak bilinen Star TV'yi kuran, ilk arabesk müzik yayını yapan Kral TV'yi kuran, hayatına bir çok ilk sığdırdıktan sonra siyasete atılan ve Genç Parti ile girdiği seçimlerden yüzde 7 gibi bir oy alan Cem Uzan'ın bilinmeyen hayatı ile ilgili önemli bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Argonomi, yayınladıkları videolarında 90'lı yıllara damga vuran ilk özel TV kanalı olarak bilinen Star TV'yi kuran, ilk arabesk müzik yayını yapan Kral TV'yi kuran, hayatına bir çok ilk sığdırdıktan sonra siyasete atılan ve Genç Parti ile girdiği seçimlerden yüzde 7 gibi bir oy alan Cem Uzan'ın bilinmeyen hayatı ile ilgili önemli bilgiler verdiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı Argonomi, hayatında bir çok ilke imza atmış, 90'lı yıllara damga vuran ünlü iş adamı ve siyasetçi Cem Uzan'ın bilinmeyen hayatı ile ilgili önemli bilgiler verdiler. 

 

Yayınladıkları içeriklerinde Cem Uzan için "Cem  Uzan! 90’lı yıllara damgasını vurmuş, tüm Türkiye’ye Pringles ısmarlamış iş adamı ve siyasetçi. Şimdilerde tekrar Türkiye’ye döneceği konuşuluyor. Peki Cem Uzan kimdir? Kaybettiğimiz bu başbakana bir dönüp bakalım. Cem  Uzan!  90’lı yıllara damgasını vurmuş, tüm Türkiye’ye Pringles ısmarlamış, iş adamı ve siyasetçi. Kendisi yerli Donald Trump’ımız olabilirdi. Ama olmadı. Şimdilerde tekrar Türkiye’ye döneceği hatta seçimlere katılacağı konuşuluyor." ifadelerini kullanırlarken, Cem Uzan'ın geçmişini ve bugününü masaya yatırdılar. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.