Cem Adrian'dan Cemre Baysel Aytaç Şaşmaz Paylaşımı! Hep Mutlu Olun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Cem Adrian, önceki gün verdiği konserde kuliste kendini ziyaret eden ünlü oyuncu çift Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ile çekilmiş fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşırken çift ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Cem Adrian, önceki gün verdiği konserde kuliste kendini ziyaret eden ünlü oyuncu çift Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ile çekilmiş fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşırken çift ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Cem Adrian, önceki gün verdiği konserde kuliste kendini ziyaret eden ünlü oyuncu çift Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ile çekilmiş fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşırken çift ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. 

 

Kulisimden güzellikler! 

 

Cem Adrian 'ın konserine giden Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz kuliste sanatçıyı ziyaret ettiler. Birlikte çektirdikleri fotoğrafı Cem Adrian şu sözlerle paylaştı; "Kulisimden güzellikler... Canım Cemre... Seninle hep gurur duyuyorum... Daha upuzun yollarını mutlulukla izleyeceğim... Ve Aytaç... Hoşgeldin. Siz hep böyle kalın..

 

cem adrian cemre baysel ve aytac sasmaz ile ilgili paylasim yapti