Haldun Demirhisar Serenay Sarıkaya'yı Duyunca Koşar Adım Uzaklaştı!

Geçtiğimiz yaz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile görüntüleri ortaya çıkan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, Serenay Sarıkaya ile ilgili soruları duyunca koşar adım uzaklaşarak taksiye bindi. 

 

Geçtiğimiz yaz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile görüntüleri ortaya çıkan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, Serenay Sarıkaya ile ilgili soruları duyunca koşar adım uzaklaşarak taksiye bindi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve geçtiğimiz yaz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile görüntüleri ortaya çıkan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, Serenay Sarıkaya ile ilgili soruları duyunca koşar adım uzaklaşarak taksiye bindi.

 

Soruları yanıtsız bıraktı! 

 

Serenay Sarıkaya ile geçtiğimiz yaz görüntüleri çıkan iş insanı Haldun Demirhisar geçtiğimiz akşam muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara cevap vermedi. Demirhisar'ın koşar adımlarla taksiye binip soruları cevapsız bırakması kafaları karıştırdı.