Cansu Canbaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cansu Canbaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spor spikeri Cansu Canbaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cansu Canbaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Canbaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spor spikeri Cansu Canbaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü spor spikeri Cansu Canbaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cansu Canbaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cansu canbaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cansu Canbaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Cansu Canbaz kimdir? Türk spiker, sunucu, spor spikeri ve muhabir Cansu Canbaz Ankara'da dünyaya geldi. Öğrenimine Ankara'da başladı. ... Ardından Başkent İletişim Bilimleri'nden spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Türkiye'de ve Yurt dışında muhabirlik yaptı. 17 Aralık 1989 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Cansu Canbaz aslen Erzurumludur. Dedesi İsmail Canbaz'ın adı Ankara'da bir sokağa verilmiştir. İlk, orta, lise öğrenimini memleketi Ankara'da gördü. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde spikerlik/sunuculuk eğitimi aldı. Medyada çalışmaya genç yaşta karar veren Cansu Canbaz, üniversite stajını CNN Türk ve Habertürk dış haberlerde yaptıktan sonra 1 yıl İngiltere'de yaşadı. Türkiye'ye döndükten sonra TRT Haber'de yurt içinde ve yurt dışında muhabirlik yaptı. 2019 yılında TRT Spor ekranlarında boy göstermeye başladı. 1989 doğumlu olan Cansu Canbaz, 2021 yılı itibarıyla 32 yaşındadır ve bekardır. Cansu Canbaz 1.75 metre boyunda, 54 kilo ve yay burcudur. İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.



Etiketler: