Cansel Elçin Hülya Avşar İle Tenis Oynadı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cansel Elçin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hülya Avşar adına Antalya'da düzenlenen tenis turnuvasında, Avşar kızı ile yaptığı maç sonrası çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cansel Elçin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hülya Avşar adına Antalya'da düzenlenen tenis turnuvasında, Avşar kızı ile yaptığı maç sonrası çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cansel Elçin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hülya Avşar adına Antalya'da düzenlenen tenis turnuvasında, Avşar kızı ile yaptığı maç sonrası çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Antalya MTA Megasaray Tennis Academy'de Hülya Avşar Cup adli tenis turnuvası düzenlendi. Oyuncu Cansel Elçin de turnuvaya katılan isimlerdendi. Hülya Avşar ile birlikte tenis kortunda fotoğraf çektiren Elçin, kareyi şu notla da sosyal medyada paylaştı: "Türk tenisine büyük katkısı olan Hülya Avşar'la biraz top vurduk."

 

cansel elcin den hulya avsar a ovgu