Adele Spotify'a Geri Adım Attırdı!

Adele, yeni albümündeki şarkıların sırasının dikkatle seçildiğini belirterek Spotify’dan ‘karışık çalma’ seçeneğini devre dışı bırakmasını istedi. İsveç merkezli müzik dinleme platformu, şarkıcının isteğini yerine getirdi. 

 

Adele, yeni albümündeki şarkıların sırasının dikkatle seçildiğini belirterek Spotify’dan ‘karışık çalma’ seçeneğini devre dışı bırakmasını istedi. İsveç merkezli müzik dinleme platformu, şarkıcının isteğini yerine getirdi. Eşinden boşandıktan sonra yeni imajı, albüm çalışmalarına ağırlık vererek sık sık gündeme gelen İngiliz müzisyen Adele’den yeni bir hamle geldi.

 

Spotify’ın albümleri dinlemek isteyenlere dayattığı “karışık çal” özelliğine tepki gösteren Adele, Spotify’a bu konuda daha önce uyarıda bulunduğunu söyledi. Önceki gün Twitter üzerinden Spotify’ın bu konuda geri adım attığını ve artık albümlerin gerçek sırasıyla çalınacağını duyurduğu mesajı paylaşan Adele, “Bu benim sürekli değişen endüstriden tek isteğimdi. Biz albümleri çok ince düşünerek yapıyoruz ve sıralamayı kafamıza göre yapmıyoruz. Biz burada bir hikaye anlatmaya çalışıyoruz” dedi.