Burcu Kıratlı'dan Dikkat Çeken Aleyna Kalaycıoğlu Açıklaması! Sinan'a Abi Diyordu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, eski eşi Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, eski eşi Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, eski eşi Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.  

 

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz’ın haberine göre; Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl’ın “Hayvanlar için de velayet, periyodik görme hakkı ile nafaka düzenlemesi olmalı” sözlerine yanıt verdi.

 

Sinan'a abi diyordu!

 

Burcu Kıratlı, birlikte baktıkları köpekleri özlediğini söyleyen eski eşi Sinan Akçıl’ın “Hayvanlar için de velayet, periyodik görme hakkı ile nafaka düzenlemesi olmalı” sözlerine yanıt verdi: “Sinan köpekleri istediği zaman gelip görebilir. Sonuçta medeni insanlarız.” Kıratlı, Sinan Akçıl’ın Aleyna Kalaycıoğlu ile çıktığı Paris tatilinin ardından şarkıcıyı engellediği iddiasını da yalanladı: “Çok çocukça, neden takipten çıkayım? Zaten Paris’e gitmelerinin işle ilgili olduğunu düşünüyorum. Aleyna daha önce annesiyle şarkı istemeye gelmişti, Sinan’a ‘abi’ diyordu.