Ayşegül Aldinç'ten Halit Kıvanç'ın Vefatı İçin Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Halit Kıvanç'ın vefatı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Halit Kıvanç'ın vefatı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Halit Kıvanç'ın vefatı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Halit Kıvanç'ın vefatı için "O bizim hafızamızdı, radyo ve televizyonun bizi büyüten, büyüleyen ustasıydı. Ne mutlu ki hocamdı, ağabeyimizdi babacığımın sevgili dostuydu. Adı ölümsüzlük mertebesine çoktan ulaşan ustam, ağabeyim, güle güle. Spor camiasının ve değerli ailesinin başı sağ olsun" ifadelerini kullanan Aldinç sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,